Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2012 09:59 - Земята спасена от извънземни
Автор: miami Категория: Новини   
Прочетен: 6917 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Извънземни същества спасили Земята от унищожение. Такава хипотеза издигна сибирският учен Юрий Лавбин.

Когато към нашата планета практически плътно се приближила огромна комета, космически кораб-камикадзе с извънземни същества извършил таран. В резултат от сблъскването станал мощен взрив, остатъци от кометата се разлетели по Сибир, а най-големият от тях бил наречен Тунгузки метеорит.

Мотиви за такова героично поведение на извънземни същества за сега не са известни. Може би те се опитвали да спасят Земята. По друга версия, това би  било съдбоносно стечение на обстоятелствата. Ето какво разказа ученият, ръководител на обществения фонд „Тунгузки феномен” Юрий Лавбин:

- Това било кораб-камикадзе. По всяка вероятност енергийните му ресурси не стигнали, масата била много голяма и той извършил таран, в резултат от което кометата се разпаднала. Останки от кометата ние намерихме и намираме по целия Сибир. Под мястото на взрива в Красноярския край (Източен Сибир), открихме кратер с диаметър 500 метра и няколко малки кратера наоколо с диаметър 150-180  метра.

Там били намерени и остатъци от кораба на извънземните. Химическият анализ показал, че материалът (особена сплав от желязо и кремний), от които те се състоят, не би могъл да бъде създаден на Земята. Юрий Лавбин продължава:

- На 30 юли 1908 година над сибирската тайга изгърмял взрив с мощност 55 милиона тона в тротилов еквивалент. Този взрив се равнявал с взривовете по време на Великата отечествена война, 3-4 пъти по силен, отколкото бомбите, хвърлени от американците над Хирошима и Нагасаки. Подобен взрив имаше на Нова Земя (Арктика), когато СССР изпитваше водородна бомба. Взривът бил фиксиран от сейзмографи в целия свят. Той бил извършен не на Земята и не в космоса, а някъде в атмосферата. Сибирският учен е уверен, че от всички хипотези, издигнати за сто години, обоснована е само една: участие на извънземни цивилизации:

Участието на извънземни същества може да се смята за 99%. Защото едновременно с фиксирането на сеизмична вълна била регистрирана магнитна буря. А тя може да възникне само при взрив на техническо устройство в атмосферата.Юрий Лавбин намерил още едно потвърждение на теорията за извънземните същества. Това са неголеми камъни с изображения на ромбове и квадрати:

Това са кварцови кристали по твърдост те отстъпват само на диаманта. За да бъдат нанесени такива рисунки е необходима особена технология. Решихме да изпробваме с какво може да бъде нанесена такава рисунка. Обърнахме се към Института по физика, където има лазерна установка. Но тя можа само едва да одраска кристала, въпреки, че установката реже стомана като масло. Когато показахме кристала на геолози, те казаха, че камъкът е с извънземен произход.

Не е изключено, че тези кристали могат да се окажат и информационни носители. Дешифрирането на тайнствените рисунки може не само да открие тайните на Тунгузкия метеорит, но и да разкаже много неща за Вселената и за населяващите я разумни същества.                                                                                                                                                                                                                                                                                                      imageimage




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. osiris1002 - Дано
26.03.2012 10:28
"Дешифрирането на тайнствените рисунки може не само да открие тайните на Тунгузкия метеорит, но и да разкаже много неща за Вселената и за населяващите я разумни същества."

се открият разумни същества във Вселената защото на земята почти няма :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miami
Категория: Новини
Прочетен: 170955
Постинги: 66
Коментари: 25
Гласове: 31
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930